Павлоградські МНС - ники не лише рятують людей, вони ще й мають неабиякі кулінарні здібності 

Конкурс кулінарної майстерності «Готуємо по-українськи» серед пожежно-рятувальних підрозділів Дніпровського гарнізону напередодні Дня рятівника пройшов в обласному центрі.
Учасники конкурсу варили українські страви та творчо презентували їх.

Павлоградські вогнеборці підійшли до цього завдання з креативом та гумором. Вони співали, грали на баяні, цікаво розповіли про історію свого підрозділу , а приготовані страви подали членам журі у спеціально підготовлених для цього пожежних касках. Про це повідомляє начальник управління із надзвичайних ситуацій Павлограда та району Олександр Миславський.

Членам журі і борщ, і каски сподобались найбільше , тому за результатами конкурсу наша команда зайняла перше місце.